Ρολά καταστημάτων – Το αποτελεσματικότερο μέτρο θωράκισης.

Σήμερα η παραβατικότητα αγγίζει πρωτοφανή επίπεδα τόσο σε σχέση με την συχνότητα εμφάνισης της όσο και με την ευρηματικότητα που φαίνεται να την χαρακτηρίζει περισσότερο από ποτέ.  Ιδανική λύση  θα ήταν να μπορεί κάθε προσωπικός και επαγγελματικός χώρος να θωρακιστεί με όλα τα διαθέσιμα μετρά ασφαλείας ώστε να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα παραβίασης. Αυτό φυσικά δεν είναι εφικτό για αυτό και συνήθως απλώς επιλέγονται, ένα το πολύ δυο μέτρα ασφαλείας, συνήθως τα πιο αποτελεσματικά, για να προστατευτεί ένας χώρος και αυτά τελικά τοποθετούνται. Τα ρολά ασφαλείας , για τους περισσότερους ιδιοκτήτες ,είναι το μετρό που είναι ικανό να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία ενός χώρου ακόμα κι αν είναι το μόνο μετρό θωράκισης. Ας δούμε γιατί.

Ρολά καταστημάτων, το πιο εμφανές μετρό προστασίας.


Τα ρολά ασφαλείας των καταστημάτων σίγουρα όπου και να τοποθετηθούν δεν περνούν απαρατήρητα, είναι ογκώδη, καλύπτουν συνήθως όλα τα πιθανά ανοίγματα του φυλασσόμενου χώρου από πάνω έως κάτω και άρα δεν μπορεί παρά να κάνουν αισθητή την παρουσία τους  πολύ εύκολα σε κάθε πιθανό εισβολέα. Τα ρολά ασφαλείας είναι η πρώτη γραμμή άμυνας κάθε καταστήματος και αν είναι εγκατεστημένα  και κλεισμένα σωστά είναι αρκετά για να διώξουν μακριά τουλάχιστον τους ερασιτέχνες εισβολείς ή εκείνους που επιχειρούν χωρίς προετοιμασία. Η πρώτη εντύπωση που δημιουργούν οι επίδοξοι εισβολείς για την στιβαρότητα των ρολών ασφαλείας είναι καθοριστική για το αν θα επιχειρήσουν να παραβιάσουν ή όχι. Αν τα ρολά ασφαλείας λοιπόν είναι λειτουργικά και σε καλή κατάσταση δεν έχετε να φοβάστε το παραμικρό.

Ρολά καταστημάτων, η πιο αποτρεπτική μέθοδος φύλαξης.


Είναι αλήθεια ότι οι ληστές και οι διαρρηκτές δεν έχουν πολύ ώρα στην διάθεση τους για να ολοκληρώσουν το έργο τους. Οτιδήποτε μπορεί να τους καθυστερήσει να εισβάλλουν, να αρπάξουν και να εξαφανιστούν  είναι μεγάλο εμπόδιο. Φαντάζεστε λοιπόν τι πρόβλημα μπορούν να προκαλέσουν  στους επίδοξους εισβολείς τα ρολά ασφαλείας ειδικά αν είναι ρολά κλειστού τύπου που δεν αφήνουν την παραμικρή υπόνοια παραβίασης. Ο χώρος γίνεται αν όχι απόρθητος σίγουρα ένας δύσκολος στόχος για όποιον θέλει να παραβιάσει και αυτό τις περισσότερες φορές είναι αρκετό για να χάσουν οι ευκαιριακοί εισβολείς το ενδιαφέρον τους και να στραφούν αλλού.

Ρολά καταστημάτων, ένα μέτρο θωράκισης με εξαιρετική αποτελεσματικότητα.


Ένας από τους κυριότερους λόγους που τα ρολά  καταστημάτων φαίνεται να έχουν μεγάλη ζήτηση  είναι και η αποτελεσματικότητα τους. Τα ρολά ασφαλείας είναι από τα ελάχιστα μέτρα φύλαξης που διαφυλάσσουν στο ακέραιο το χώρο σας καθώς αποτρέπουν τον εισβολέα πριν καν εισέλθει στο χώρο που φυλάσσεται. Όποια προσπάθεια παραβίασης και να γίνει ο χώρος φύλαξης μένει ανέπαφος κάτι που δεν συμβαίνει με άλλα σύγχρονα μέσα παρακολούθησης και προστασίας τα οποία μπορεί να αποτρέπουν τις μεγάλες κλοπές αλλά δεν αποτρέπουν τις υλικές ζημιές που τις συνοδεύουν.

Ρολά καταστημάτων, το πιο αθόρυβο μέτρο ασφαλείας.


Τα ρολά ασφαλείας είναι η απόδειξη ότι ένα μέσο φύλαξης δεν χρειάζεται να δημιουργεί ηχορρύπανση και γενικότερη αναστάτωση για να προστατεύει αποτελεσματικά την περιούσια σας . Τα ρολά καταστημάτων βρίσκονται αθόρυβα στην θέση τους , λειτουργούν καθ όλη την διάρκεια του χρόνου  χωρίς τυμπανοκρουσίες, δέχονται κάθε επίθεση χωρίς καμία διαμαρτυρία και ενόχληση και κάνουν αποτελεσματικά την δουλειά τους χωρίς επίπλων έξοδα  και προβλήματα. Τι άλλο μπορεί να θέλετε από το σύστημα ασφαλείας σας;

Συνοψίζοντας τα παραπάνω, γίνεται κατανοητό ότι τα ρολά καταστημάτων δεν χαρακτηρίζονται άδικα  ως το βαρύ πυροβολικό των μέτρων ασφαλείας. Με όσα προαναφέρθηκαν αποδεικνύεται ότι τα ρολά καταστημάτων λόγω και της προφανής τους τοποθέτησης μπορούν να λειτουργήσουν τόσο αποτρεπτικά αλλά και κατασταλτικά σε μια προσπάθεια παραβίασης του χώρου που φυλάσσουν. Έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που εξαιτίας των ρολών ασφαλείας δεν επιχειρηθήκαν παραβιάσεις αλλά και όταν υλοποιήθηκαν απέβησαν άκαρπες με τον χώρο να διατηρείται πραγματικά ανέγγιχτος.

Μια από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες για ρολά ασφαλείας είναι η dmenounos, στην οποία μπορείτε να συνδυάσετε ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές πάντα με εξαιρετικό επαγγελματισμό.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *